20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Uskrsni korzo u Belom Manastiru! Dolaze mađioničar, Motozeke…

1 min read
- Ususret Uskrsnom korzu u Etnološkom centru baranjske baštine održat će se prikaz tradicionalnog gnijezda od šibe i rogoza koje će naredni dana biti postavljeno na Trgu slobode kao dio ukrasa.

– Turistička zajednica Baranje u suradnji s Gradom Beli Manastirom organizira Uskrsni korzo koji će se održati 23. ožujka na Trgu slobode. Glavni belomanastirski trg biti će ukrašen sa slamnatim uskršnjim motivima, pisanicama i brojnim mjestima za fotografiranje – javili su iz TZ Baranje, dodajući da će se iste subote, tjedan prije Uskrsa, održati sajam, a od 10 sati u raznolik program za najmlađe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Grad Beli Manastir posjetit će Mađioničar Josip te Zeko i Pile koji će raznim igrama animirati djecu. Gradsko kazalište Beli Manastir održat će predstavu Pu po svijetu na otvorenom. Za kraj otplesati će IndepenDANCE, tražit će se iznenađenja i pisanice, a posjetit će nas i Moto Zeke.

– Ususret Uskrsnom korzu u Etnološkom centru baranjske baštine održat će se prikaz tradicionalnog gnijezda od šibe i rogoza koje će naredni dana biti postavljeno na Trgu slobode kao dio ukrasa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Foto: Pixabay (ilustracija) & TZ Baranja (screenshot)