13. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Laura Ris! Nova domaća ‘influencerica’ strelovitog skoka na IG-u! Ima samo jednu ‘manu’…

2 min read
Laura savršeno radi posao, poput lutke u izlogu, jer to i jest njezin 'core biznis'.

– Jeste li čuli za Lauru Ris? Mnogi su posljednjih tjedana primijetili ovu novu hrvatsku ‘influencericu’ koja je u kratko vrijeme skupila više tisuća pratitelja, a broj obožavatelja iz dana u dan joj raste – javlja Agencija koja se bavi promocijom Laure i otkriva kako ona ima samo ‘jednu manu’, jer riječ je o ‘influencerici’ koju je stvorila umjetna inteligencija.

No, to, čini se, uopće ne smeta brojne ‘fanove’, jer osim što je prešla brojku od 13.000 pratitelja, komentari pod njezinim objavama sugeriraju da pojedini i ne znaju da Laure nema. Ali, Laura savršeno radi posao, poput lutke u izlogu, jer to i jest njezin ‘core biznis’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Cilj joj je zavladati domaćim tržištem baš kao što to čine i njezine ‘kolegice’ diljem svijeta. AI tehnologija sve je utjecajnija na društvenim mrežama, a AI modeli sve su popularniji diljem svijeta. Laura je odlučila biti među prvima u Hrvatskoj i za sada joj dobro ide – dodaju iz Agencije, a oglasio se i autor, tvorac…

– Laura Ris je mlada Zagrepčanka u dvadesetima. Voli izlaziti, voli modu, a naravno kao i svi mladi sluša i narodnjake. Zamišljena je kao djevojka željna uspjeha, a cilj joj je da u budućnosti može i živjeti od svojih objava na Instagramu. Činjenica je da danas influenceri uzimaju nerealne iznose za svoje objave, a svi znamo da to nije zahtjevan posao i da su cijene nepotrebno otišle u nebo. Laura je netko s kime testiramo tržište, ali cilj je da AI modeli sutra budu konkurentni na influencerskom tržištu i da se napokon sruše neopravdano visoke cijene – objašnjava za Agenciju tvorac Laure, dodajući da u testnoj fazi želi ostati u tajnosti, a Agencija dodaje da bi se mogli pojaviti i drugi AI modeli.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Laura je preko noći dobila na tisuće pratitelja, a većina njih je za sada iz inozemstva. Naime, kako su ovakvi modeli na zapadu već prilično popularni, tako su Lauri počeli stizati pratitelji iz Amerike, Francuske, Kanade, Norveške, ali i Irana, Kine i Japana. Laura je sada odučila predstaviti se medijima i dobiti obožavatelje i u Hrvatskoj, ali i cijelog regiji. Laura će se na profilu ponašati kao i svaka druga influencerica. Objavljivat će svaki svoj korak, pokušati biti modni uzor, ali i paziti da izgleda besprijekorno. Već sada dobiva brojne komplimente, a budući da izgleda savršeno većinom je prate muškarci, no sve više i žene kojima je nerijetko inspiracija za stvaranje novih fotografija – zaključuju.

Nema vam druge, već ‘posjetiti’ Lauru…

Foto: IG, Agencija (screenshot, ustupljeno za objavu)