16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Srednjika’ zatvorena zbog obnove, ali slijedi ‘renesansa’ igrališta…

1 min read
Korisnici će biti pravovremeno obaviješteni o otvaranju objekta. Zahvaljujemo se na razumijevanju - stoji u objavi Športskih objekata.

Otprije nekoliko dana, otprije tjedan dana zatvorena je Srednjika, zatvoreno je Srednjoškolsko igralište u Osijeku. Na vratima, na ulazu u Srednjiku stoji kako je riječ o obnovi i uređenju više elemenata igrališta, počevši od atletske staze, preko rekonstrukcije košarkaškog igrališta, uređenja odbojkaškog, ali će ‘renesansu’ doživjeti i ‘nogometni kavez’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Završetak radova nije naveden. No, svakako vrijedi strpljenja, jer posljednja obnova Srednjike bila je ’13. godine, a ove godine je, u suradnji s HNS-om, uređen malonogometni teren s umjetnom travom, dok se Grad Osijek, uz Športske objekte, pohvalio i stolovima za stolni tenis. Uglavnom, bit će to ‘renesansa’ ‘Srednjike’ u razumnim rokovima, vjerujemo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog radova na obnovi i uređenju atletske staze, rekonstrukciji košarkaškog igrališta, uređenju odbojkaškog igrališta i obnovi nogometnog kaveza, a sve radi poboljšanja sadržaja za sve naše korisnike, od petka, 15.03.2024. godine objekt Srednjoškolsko igralište biti će zatvoren dok se radovi ne završe. Korisnici će biti pravovremeno obaviješteni o otvaranju objekta. Zahvaljujemo se na razumijevanju – stoji u objavi Športskih objekata.

Foto: Google Maps (screenshot, ilustracija)