20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Izmjena prometne signalizacije u središtu Osijeka! Avenija, Vukovarska, Zagrebačka, Stepinčeva…

1 min read
- Također, promet Vukovarskom ulicom od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do ulice Alojzija Stepinca odvija se u dvije kolničke trake u oba smjera.

– Obavještavamo građane da je jučer ukinuta privremena prometna regulacija kroz centar Osijeka te da je ponovno na snazi stara prometna regulacija, i to tako da je prometovanje vozila Šetalištem Petra Preradovića ponovno dozvoljeno samo iz smjera zapada u smjeru istoka, odnosno iz Šamačke ulice prema ulici Vjekoslava Hengla – objavila je i policija ono o čemu smo ‘trubili’ i mi na portalu posljednja dva dana, ali dodajuiz PU OBŽ i druge izmjene…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Također, promet Vukovarskom ulicom od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do ulice Alojzija Stepinca odvija se u dvije kolničke trake u oba smjera.

– Promet Europskom avenijom od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića odvija se južnom kolničkom trakom u oba smjera.

– Promet u ulici Lorenza Jagera ponovno se odvija samo u jednom smjeru, od juga prema sjeveru, odnosno od Ulice Hrvatske Republike prema Kapucinskoj.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Skrećemo pozornost građanima da kretanje vozilima navedenim ulicama prilagode novoj prometnoj regulaciji, odnosno da se vrate na staro te da kretanjem vozilima poštuju postavljenu prometnu signalizaciju, a sve u cilju prevencije prometnih nesreće i prekršaja – zaključuju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)