16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ukrajinski mladić teško ozlijeđen u prometnoj u Slavoniji! Bio je na biciklu…

1 min read
- U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te mu je u bolnici u Slavonskom Brodu pružena liječnička pomoć nakon koje je pušten kući.

– U Slavonskom Brodu, dana 28. ožujka, oko 16.10 sati, na raskrižju Ulica 108. brigade ZNG, Vinogradske i Dalmatinske dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom – javlja policija i dodaje…

– Policijski službenici su očevidom utvrdili da je vozačica (rođ. 1964.), upravljajući osobnim automobilom skrenula udesno preko biciklističke staze ne propustivši biciklistu (ukrajinski državljanin, rođ. 2009.) s prednošću prolaska, koji je po biciklističkoj stazi već započeo prelaziti kolnik. Pritom je došlo do udara automobila u biciklistu koji je zajedno sa biciklom pao na kolnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U ovoj prometnoj nesreći biciklista je teško ozlijeđen, te mu je u bolnici u Slavonskom Brodu pružena liječnička pomoć nakon koje je pušten kući.

– Policijski službenici protiv vozačice osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – zaključuje se.

Foto: Pixabay (ilustracija)