13. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijan (23), poništene vozačke, u 2:50 završio na krvou…

1 min read
Do prometne nesreće je došlo jer ovaj mladi vozač u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti, zbog čega je došlo do zanošenja vozila preko cijele širine kolnika, slijetanja vozila s kolnika, udara u kosinu kanala i rastuće grmove ukrasnih biljaka na zelenoj površini, te prevrtanja vozila na krov.

Foto: Pixabay (ilustracija)

– Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano 15 prometnih nesreća, od kojih 3 sa ozlijeđenima i 12 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedan vozač bicikla teško ozlijeđen i 2 mlada vozača osobnih automobila su lako ozlijeđena. Dvije prometne nesreće su uzrokovali vozači koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola i jednu mladi vozač kojemu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova – javlja policija sa zapada Slavonije i dodaje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Prometna nesreća koju je uzrokovao 23-godišnji mladi vozač osobnog automobila koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola utvrđene koncentracije od 1,07 g/kg za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih prekršajnih bodova se dogodila u subotu oko 2,50 sati u Pčeliću. Do prometne nesreće je došlo jer ovaj mladi vozač u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti, zbog čega je došlo do zanošenja vozila preko cijele širine kolnika, slijetanja vozila s kolnika, udara u kosinu kanala i rastuće grmove ukrasnih biljaka na zelenoj površini, te prevrtanja vozila na krov. Mladi vozač je u ovoj prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozlijede.

Foto: Pixabay (ilustracija)