1. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Policija u Osijeku i Slavoniji traži lokacije! Slijedi ‘gadan’ tjedan, a jedan dan ‘posebno iskače’…

2 min read
U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije...

– Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 15. do 21. travnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i Osječko-baranjske županije, policijski službenici provest će pojačani nadzor brzine kretanja vozila. S tim u vezi 19. travnja 2024. godine s početkom u 00,00 do 24 sati provest će se pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila – objavila je osječka policija, a isto javljaju i druge policijske uprave iz Slavonije.

Štoviše, svi redom traže i pitaju za lokacije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina kretanja vozila na područjima svojih policijskih postaja. Također, ovom prilikom pozivamo i medije da se uključe u provođenje navedene akcije na način da istu medijski poprate s određenih lokacija na kojima će se provoditi nadzor brzine kretanja.

– Nadalje, pozivamo građane da u razdoblju od 2. do 12. travnja 2024. godine daju svoje prijedloge o lokacijama nadzora brzine tijekom provođenja akcije dostave na adrese e-pošte :
– za područje PPRP Osijek – pprp.osijek@mup.hr
– za područje PP Beli Manastir – pp.beli.manastir@mup.hr
– za područje PP Đakovo – pp.djakovo@mup.hr
– za područje PP Našica – pp.nasice@mup.hr
– za područje PP Belišća – pp.belisce@mup.hr
– za područje PP D. Miholjac – pp.donji.miholjac@mup.hr

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Napominjemo da će se predložene lokacije analizirati i sukladno procjenama i usklađenosti s propisima izabrati one na kojima je moguće vršiti nadzor brzine kretanja – zaključuje PU OBŽ, a slično javlja i PU VPŽ, za njom i PU PSŽ…

– Građani svoje prijedloge mogu do 12. travnja 2024. godine dostaviti na mail policijske uprave  viroviticko-podravska@policija.hr ili na tel. 741-222 u vremenu od 07 do 15 sati.

– Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 2. do 12. travnja 2024. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr, a nakon zaprimljenih prijedloga,  analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)