18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Zatvara se jedno raskrižje u Osijeku, na 1 dan! Evo okolnog pravca…

1 min read
- Stanovnike Vijenca Dinare i vozače koju prometuju navedenom lokacijom molimo za oprez i razumijevanje - zaključuju iz Vodovoda.

– Obavijest o zatvaranju prometa na  križanju Sljemenske i Učke ulice – naslovili su iz Vodovoda obavijest o zatvaranju raskrižja, koje će utjecati na ulaz u Vijenac Dinare, koje bi, da nije radova i ionako postojane neprohodnosti cijelom Sljemenskom, imalo i na nju utjecaja, no ovako se, za trajanja radova u sklopu projekta Osijek 4, tiče samo ulaza u Vijenac Dinare.

Jedan dan je, zacijelo, potreban da se ulaz u naselje, sužen u desni trak, izmjesti u lijevi, a radovi nastave prema istoku ulice… No, o tome ćemo poslije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, zbog radova na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Sljemenskoj ulici, uspostavlja se privremena regulacija prometa kojom se zatvara raskrižje Sljemenske i Učke ulice (označeno znakom STOP na slici), u trajanju od 05.04.2024. do 06.04.2024.

– Zatvaranjem navedenog raskrižja onemogućit će se ulaz vozilima u Vijenac Dinare iz smjera Sljemenske ulice. Prometovanje u zapadni dio naselja Vijenac Dinare bit će omogućeno novoizgrađenom privremenom cestom iz pravca Kolodvorske ulice (označeno zelenom bojom na slici).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Stanovnike Vijenca Dinare i vozače koju prometuju navedenom lokacijom molimo za oprez i razumijevanje – zaključuju iz Vodovoda.

Foto: Vodovod (screenshot)