17. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

“Što stojiš na cesti, mamu ti j**** u p**** srpsku, popuši mi k****…”, vikao je na prometnu redarku!

1 min read
Ako nas ne vara arhiva, to bi mogao biti slučaj iz kolovoza '23. godine, a gdje je policija u prosincu izvijestila o provedenom kriminalističkom istraživanju...

– Što stojiš na cesti, mamu ti j**** u p**** srpsku, ti si iz Vojvodine, popuši mi k****, hajde odmah popuši mi, j**** tebe i Dusparu – ponovio joj je više puta muškarac, ničim izazvan, doznaje i piše portal SBOnline, doznajući sastavnice presude muškarcu u Slaovnskom Brodu, a koji je počeo galamiti na djelatnicu prometnog redarstva u gradu. Kako nadalje piše portal, muškarac je proglašen krivim i osuđen, po Zakonu o diskriminaciji. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako nadalje doznaje portal SBOnline, bez razloga i povoda, sa ciljem stvaranja neprijateljskog, ponižavajućeg i uvredljivog okruženja na temelju razlike u nacionalnom podrijetlu, stoji u presudi, krenuo je galamiti na djelatnicu prometnog redarstva grada Slavonskog Broda. Dodaju, ona je na Trgu Stjepana Miletića u Slavonskom Brodu obavljala svoj posao.

Muškarac ja kažnjen na sudu sa 665 eura…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ako nas ne vara arhiva, to bi mogao biti slučaj iz kolovoza ’23. godine, a gdje je policija u prosincu izvijestila o provedenom kriminalističkom istraživanju u vezi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije. Stajalo je tada u vijesti kako je muškarac u ponižavajući položaj na temelju nacionalne pripadnosti, vrijeđajući pogrdnim riječima, doveo djelatnicu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)