25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Očevid je završen! U pitanju je pogibija! No, traže se svjedoci, vrijeme radnje se još ne zna…

2 min read
- Jučer, oko 13,10 sati zaprimili smo dojavu da se između Antunovca i Tenje u odvodnom kanalu nalazi vozilo u kojem je osoba koja ne daje znakove života - objavila je PU OBŽ, nastavljajući...

Foto: JVP Osijek (screenshot)

– U vremenu od 26. do 27. travnja  do 13,10 sati između Antunovca i Tenje dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil marke „Opel Astra“, na način da je vozač navedenog vozila sletio s kolnika u odvodni kanal. U cilju rasvjetljavanja događaja molimo očevice prometne nesreće da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112 – objavila je policija iz Osijeka apel za pomoć i očevice prometne nesreće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iako su to dva odvojena dijela priopćenja, koja policija objavljuje kao dvije različite vijesti, jasno je da se potraga za očevicima referira na vijest o nađenom vozilu u kanalu i smrtno stradaloj osobi. Završen je očevid, po srijedi je slijetanje u kanal zbog neprilagođene brzine, navodi policija, ali policija ne želi ništa propustiti

– Jučer, oko 13,10 sati zaprimili smo dojavu da se između Antunovca i Tenje u odvodnom kanalu nalazi vozilo u kojem je osoba koja ne daje znakove života – objavila je PU OBŽ, nastavljajući…

– Očevidom na mjestu prometne nesreće, koji su obavili policijski službenici Postaje prometne policije Osijek, utvrđeno je da je do nje došlo na način da je 42-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika u odvodni kanal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

– Tijelo vozača je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

– Na mjesto događaja izašla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, koja je obavljanje očevida prepustila policiji.
 
– Slijedi daljnji rad kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće – dodaje je policija iz Osijeka.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Podsjećamo… – oko 13,10 sati zaprimili smo dojavu da se između Antunovca i Tenje u odvodnom kanalu nalazi vozilo u kojem je osoba koja ne daje znakove života. Na mjestu događaja slijedi obavljanje očevida… – objavila je Policijska uprava osječko-baranjska jučer, ne iznoseći ništa više, a i cilju utvrđivanja stvarnih okolnosti uslijed kojih je do smrti osobe došlo, kao i vozila u kanalu.

Danas je stigao epilog…

Foto: JVP Osijek (screenshot)