13. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO “Sretan sam, puno fala…”, Ramon se nakon ‘hat-tricka’ obratio na hrvatskom!

2 min read
Argentinac zabija golove 'na španjolskom', govori 'na hrvatskom', a o njemu će se ovo ljeto odlučiti 'na portugalskom'!?

Foto: NK Osijek, Facebook (screenshot)

Da se razumijemo, ovo nema veze sa šalom, nikakvim ruganjem, Bože sačuvaj… Prvo, Ramon bolje govori hrvatski nego itko od nas u redakciji španjolski, a drugo – nek’ on zabija, za jezik ćemo lako. Bravo Mierez, bravo Ramone. Argentinac u redovima Osijeka zabio je svoj prvi ‘hat-trick’ otkako nosi Osijekov dres, a nakon utakmice, Mariju Mihiću, glasnogovorniku NK Osijek, prve impresije iznio je na hrvatskom jeziku. Razumije sve, teže govori, ali zabija s lakoćom…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Sretan sam sa pobjedima, puno fala sa svima… i navijačima… – kazao je Ramon Mierez, ‘pogurao’ ga malo Miha, da bi Ramon, doima se, odmah rekao i kome posvećuje golove, makar je to bilo sljedeće pitanje… – Bogu, supruzi, mami i tati… – kazao je Ramon Mierez. – Hvala ekipi, hvala svima… – rekao je još na kraju, zahvalio se i Mihi na razgovoru.

A sada… Dalje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ramon ima 17 golova ‘na kontu’, vrlo vjerojatno će biti prvi strijelac lige, a ugovor s Osijekom još godinu dana. Kda su ga pitali novinari o ostanku i produženju ugovora, odlasku iz Osijeka, rekao je da su to pitanja za Josea Botoa, Portugalca i sportskog direktora kluba, dodajući da se u Osijeku jako dobro osjeća, da voli Osijek i ljude iz Osijeka. Hoće li ga Osijek moći zadržati? Koliko bi on koštao s novim ugovorom? Je li prilika za prodaju? To su sve pitanja na koja će ljeto dati odgovore.

Argentinac zabija golove ‘na španjolskom’, govori ‘na hrvatskom’, a o njemu će se ovo ljeto odlučiti ‘na portugalskom’!?

Ramon Nazareno Mierez, zabio je danas svoj 15., 16. i 17. gol u Prvoj HNL za ovu sezonu! Može li ga stići itko do kraja sezone? Brodić je na drugom mjestu s 11 golova. Dakle, Mierez je danas donio pobjedu Osijeku na gostovanju u Gorici s 0-3. Prvi je zabio u nadoknadi prvog poluvremena, dakle u +45. minuti, a potom u 52. i 80. minuti. A Osijek je učvrstio 4. mjesto na ljestvici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nadoknadi prvog dijela, nakon ubačaja u domaći šesnaesterac, lopta je došla do Argentinca koji je s deset metara bio miran i precizan, za 0-1. Kasnije je na ubačenu loptu Mierez je kvalitetno reagirao i glavom zabio za 0-2, a onda je potkraj utakmice kompletirao ‘hat-trick’.

Foto: NK Osijek, Facebook (screenshot)