18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Kapija’ se otvara u 18, utakmica počinje u 19:30, a hoće li se ‘kapija Europe’ otvoriti u 21:15…

2 min read
Još ću jednom ponoviti, želja nam je zadržati četvrto mjesto koje vodi u europsko natjecanje, stoga bi nam pobjeda u subotu bila jako bitna. I idemo se izboriti za nju - zaključio je Guedes.

Ulazi stadiona otvaraju se u 18 sati. Utakmica Osijek-Lokomotiva, utakmica 33. kola SuperSport HNL počinje u 19:30 sati. Moguće je – ‘dan D’ za NK Osijek i ‘europki iskorak’. Utakmica možda odgovara na pitanje o plasmanu na 4. poziciju Prve HNL. Ovi klubovi su razdvojeni u 1 bod na 4. i 5. poziciji. Osijek uvijek ‘šepa’ kada je na domaćem terenu, s Lokomotivom ove sezone ima 3 remija. Odgovarao bi im i četvrti remi, ali sigurnije je pobjedom načiniti razmak. Ako znaju i mogu…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Stručni stožer će na raspolaganju imati kompletan kadar, izuzev dvojice vratara Marka Malenice i njegovog imenjaka Barešića koji su u procesu rehabilitacije, a nju je uspješno odradio napadač Kristian Fućak tako da bi se mogao naći na klupi i čekati svoju šansu. Kartoniranih igrača nemamo, u konkurenciju se ponovno vraća i Kristijan Lovrić – objavio je NK Osijek.

– Da, ovo je sutra kao neko finale za nas. Jako je to važna utakmica koju igramo kod kuće, na svom terenu i pred našim navijačima. Znam da će to biti velika utakmica, takvom je i doživljavamo. Nismo ih ni jednom ove sezone uspjeli pobijediti i to sada imamo priliku promijeniti. Znamo što moramo napraviti ako želimo u Europu. Sigurno će biti teško jer Lokomotiva ima kvalitetu, ali imamo je i mi, još veću u odnosu na njih. Za Osijek igraju jako dobri igrači, kvalitetna smo momčad i zato sam uvjeren da će to sutra biti naše pravo izdanje u kojem ćemo osvojiti bodove – najavljuje desni bočni Renan Guedes za NK Osijek, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naši su navijači s nama cijelo vrijeme i bit će sve do kraja uz momčad, u to sam siguran. Mogu reći da su nam često 12. igrač i velika podrška. Još ću jednom ponoviti, želja nam je zadržati četvrto mjesto koje vodi u europsko natjecanje, stoga bi nam pobjeda u subotu bila jako bitna. I idemo se izboriti za nju – zaključio je Guedes.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)