25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Promet išao obilaznim pravcima! Težak sudar, s teško ozlijeđenom osobom…

1 min read
- U vremenu od 11:50 pa do 13 sati, promet na mjestu događaja bio je u prekidu, te se uz regulaciju policijskih službenika odvijao alternativnim pravcima.

– Jučer, 3. svibnja oko 10:35 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Zagrebačke i Posavske ulice dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Očevidom je utvrđeno da se 46-godišnjakinja osobnim automobilom kretala Zagrebačkom ulicom od jugoistoka u smjeru sjeverozapada dok se kolnikom iste ulice iz suprotnog smjera osobnim automobilom kretao 58-godišnjak – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Do prometne nesreće je došlo tako što je 46-godišnjakinja započela skretati u lijevo (u Posavsku ulicu), a da pri tome nije propustila 58-godišnjaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, pri čemu je došlo do sudara između ta dva vozila.

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 58-godišnjak koji je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu, dok je 46-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

– U vremenu od 11:50 pa do 13 sati, promet na mjestu događaja bio je u prekidu, te se uz regulaciju policijskih službenika odvijao alternativnim pravcima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Protiv 46-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)