18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijek za koji dan dolaze Susjedi! Ponovno u Osijek stiže Kerekeš!

1 min read
- Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio ili na prodajnim mjestima u Osijeku: Tisak media Portanova, Tisak plus, Mercator (Gacka), Dancing bear, (pothodnik) - dodaju iz organizacije.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija), Dani osmijeha (screenshot) & Pixabay (ilustracija)

– Najpoznatiji susjedi dolaze i u naš grad na Dravi! – naslovili su obavijest iz Dana osmijeha, organizatora gostovanja kazališne predstave u dvorani Jug 2 u Osijeku, a gdje nam ponovno dolazi u Osijek Ljubomir Kerekeš s kolegama. Naime…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Susjedi su došli na kazališne daske i za vas pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek – stoji u opisu predstave, a u kojoj igraju Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić i Antonija Stanišić Šperanda.

– Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio ili na prodajnim mjestima u Osijeku: Tisak media Portanova, Tisak plus, Mercator (Gacka), Dancing bear, (pothodnik) – dodaju iz organizacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Predstava je na rasporedu 10. svibnja u 20 sati u dvorani Jug 2 u Osijeku…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija), Dani osmijeha (screenshot) & Pixabay (ilustracija)