18. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Država u Osijeku u zakup daje najmanji prostor u državi, ali u strogom centru, uz konkatedralu!

1 min read
Pod rednim brojem 22 natječaja Državnih nekretnina, poslovni je prostor u Županijskoj ulici, na broju 2. Tik uz konkatedralu i TZ Osijek.

Državne nekretnine d.o.o. objavile su četvrti ovogodišnji natječaj za zakup poslovnih prostora i garaža u Hrvatskoj, gdje se ponajviše toga, među 35 nekretnina, nudi u Zagrebu, ali i u Osijeku je jedna nekretnina ponuđena u zakup i nalazi se u strogom centru grada. Zanimljivo, najmanja je koju ste do sada imali priliku čitati, osim jedne nekretnine u rukama jedinice lokalne samouprave, na ulazu u Sjenjak. Dakle, na natječaju kojeg su Državne nekretnine objavile jučer, jedna je nekretnina u centru, od ni 9 ‘kvadrata’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pod rednim brojem 22 natječaja Državnih nekretnina, poslovni je prostor u Županijskoj ulici, na broju 2. Tik uz konkatedralu i TZ Osijek. U pitanju je prostor od 8,69 četvornih metara, u prizemlju, s ulične strane zgrade, a početna mjesečna neto zakupnina iznosi 81,66 eura. Predložene djelatnosti su sve dopuštene propisima, izuzev pružanja usluge smještaja, dodaju. Valjda da ne bi netko osigurao kakav krevet u ni 9 m2. Razred oznaka en.ergetskog certfikata je D/G. Datum i vrijeme pregleda poslovnog prostora je 13.05.2024. od 11:30 do 12:00 sati.

Inače, ponude za zakup dostavljaju se na adresu Državnih nekretnina, a sve kondicije natječaja najbolje je potrađiti na njihovim mrežnim stranicama, za punu informaciju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

I da, ugovori se sklapaju na 10 godina.

Pogledajte fotografije Državnih nekretnina…

Foto: Državne nekretnine (screenshot) & OsijekExpress.com (arhiva)


Facebook Comments