20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dodijeljene stipendije osječkog sveučilišta! Po 1.440 eura za 68 studenata, objavljen popis…

2 min read
A ono ključno.... Sve to je moguće naći na mrežnim stranicama sveučilišta, kao i popis dobitnika, koji se nalazi na poveznici, na službenoj stranici Sveučilišta.

Osječko sveučilište, odnosno Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku objavilo je rezultate natječaja za stipendije redovitim studentima prijediplomskih, diplomskih, integriranih prijediplomskih i diplomskih sveučilišnih studija te stručnih prijediplomskih i diplomskih studija za akademsku godinu 2023./2024., a koje se dodjeljuju u trima kategorijama, za izvrsnost (35 stipendija), studentima aktivnim sportašima (3) i studentima u stanju socijalne potrebe (30 stipendija), doznaje i piše portal Srednja.hr.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Naime, iznos stipendije za navedene kategorije je 1.440 eura godišnje, odnosno 120 eura mjesečno, dodaju, kao i da sveučilište dodjeljuje i dvije potpore za pokriće troškova studija u iznosu od 50% do 100% iznosa školarine, piše Srednja.hr.

– Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju trebaju dostaviti podatke o žiro računu, najkasnije do 13. svibnja 2024. godine  poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek ili e-mail adresu: stipendije@unios.hr. Studenti koji su ostvarili pravo na sveučilišnu stipendiju, a ujedno su ostvarili pravo i na državnu ili drugu stipendiju te ju žele primati, trebaju dostaviti Izjavu o odricanju od sveučilišne stipendije isključivo poštom na adresu: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3, 31000 Osijek, najkasnije do 20. svibnja 2024. godine – navode sa Sveučilišta, prenosi portal.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

A ono ključno…. Sve to je moguće naći na mrežnim stranicama sveučilišta, kao i popis dobitnika, koji se nalazi na poveznici, na službenoj stranici Sveučilišta.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)