20. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji nestao 12-godišnji hrvatski državljanin rođen u Siriji…

1 min read
Nestanak vodi Policijska uprava brodsko-posavska, kamo se mogu i javiti eventualne informacije o nestaloj osobi, ali i ne samo ondje...

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Nizar Mahmud Atreha, hrvatski državljanin s boravištem u Slavonskom Brodu, nestao je jučer udaljivši se u nepoznatom pravcu, objavila je mrežna stranica Nestali.gov.hr, dodajući kako je riječ o 12-godišnjaku, dječaku rođenom ’12. godine u Dier Ez-Zoru, gradu u Siriji. Mladi Nizar govori samo arapski jezik, dodaju, visok je oko 135 centimetara, crne je kose i smeđe boje očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imao tamnu odjeću. Fotografiju Nestali.gov.hr nisu objavili.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nestanak vodi Policijska uprava brodsko-posavska, kamo se mogu i javiti eventualne informacije o nestaloj osobi, ali i ne samo ondje… – U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – objavili su policija i mrežna stranica Nestali.gov.hr.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)