19. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Vozačica auta oduzela prednost, teretno vozilo nakon sudara udarilo u još jedno…

1 min read
- U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je teže ozlijeđena, dok su 35-godišnji vozač i 63-godišnji putnik u teretnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka lakše ozlijeđeni.

– Prethodno dana, 9./10. svibnja, na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće, obje u Vukovaru. U jednoj je nastupila materijalna šteta, dok su u drugoj tri osobe ozlijeđene, jedna teže i dvije lakše – objavila je policija, navodeći razvoj događaja u prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Naime, 72-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, u raskrižju ulica Vijeća Europe i Duga, oduzela prednost prolaska teretnom automobilu koprivničkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnjak. Uslijed udara, teretni automobil koprivničkih registracijskih oznaka je prešao na lijevu prometnu traku i udario u teretni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak.

– U prometnoj nesreći 72-godišnjakinja je teže ozlijeđena, dok su 35-godišnji vozač i 63-godišnji putnik u teretnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka lakše ozlijeđeni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvala prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama, 72-godišnjoj vozačici slijedi prekršajna prijava – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)