22. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čekićem razbijao stakla na automobilima! Porazbijao stakla na pet vozila!

1 min read
- Vlasnicima automobila pričinio je štetu od oko 6.650 eura. Protiv osumnjičenog slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu - zaključuje danas policija.

– Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 41-godišnjak počinio više kaznenih djela Oštećenja tuđe stvari i Tešku krađu – objavila je osječka policija jutros, dodajući kako ga se sumnjiči da je 15. svibnja čekićem porazbijao stakla na pet automobila te iz jednog ukrao 650 eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Vlasnicima automobila pričinio je štetu od oko 6.650 eura. Protiv osumnjičenog slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu – zaključuje danas policija.

A prije samo koji dan objavila je i ovo…

– Nepoznati počinitelj je jučer u Osijeku razbio staklo automobila u vlasništvu 29-godišnjakinje iz kojeg je ukrao ruksak s osobnim dokumentima, novac, nakit, mobitel te na automobilu probušio gumu. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.800 eura – objavila je policija, dodajući da je isti počinitelj nastavio ‘pohod’, ali na drugačiji način…

– Nakon toga je probušio gumu automobila u vlasništvu 23-godišnjaka iz kojeg je ukrao osobni dokument i radio te je na više obližnjih vozila probušio gume.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Tragamo za nepoznatim počiniteljem – objavila je tada policija iz Osijeka.

Foto: Pixabay (ilustracija)