15. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslije dva mjeseca pregovora ‘slomljen’ na još tri sezone, do lipnja ’27.

1 min read
Uz to mi je i drago što je do ovog potpisa došlo nakon važne pobjede i potvrde novog plasmana u Europu - rekao je i mladi igrač Bukvić, za kojim je 49 nastupa za Osijek, 4 gola i 9 asistencija.

Malo nakon sinoćnjeg trijumfa Osijeka, pobjede nad Rijekom i ostvarenog europskog plasmana, objavljena je vijest o produženju ugovora važnog Osijekovog igrača, do ’27. godine. Mladi hrvatski reprezentativac Domagoj Bukvić potpisao je novi ugovor, produžio ostanak u Osijeku, ruku mu stisnuo sportski direktor Jose Boto. – Dva mjeseca smo vodili razgovore o ovakvom raspletu situacije i napokon smo sve stavili na papir. Iznimno sam sretan što će i on biti dio Osijekova kadra u nadolazećoj sezoni i dio nove osječke priče koju pripremamo – istaknuo je Boto za mrežnu stranicu NK Osijek.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Drago mi je što se sve baš ovako odvilo i što sam produžio ugovor s mojim klubom. Uvijek mi je bilo zadovoljstvo igrati za NK Osijek, želim i dalje biti dio ove momčadi i dati svoj doprinos što boljim rezultatima. Ima nas puno mladih igrača, baš su mnogi dočekali i dobili šansu i logično je da ljudi u klubu očekuju da mi na terenu uzvratimo na tom ukazanom povjerenju. Znam da se i od mene i od ostalih puno očekuje i vjerujem da ćemo ih svi zajedno ispuniti. Uz to mi je i drago što je do ovog potpisa došlo nakon važne pobjede i potvrde novog plasmana u Europu – rekao je i mladi igrač Bukvić, za kojim je 49 nastupa za Osijek, 4 gola i 9 asistencija.

Foto: NK Osijek (screenshot)