15. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Volonteri uljepšavaju Ruđericu u Osijeku! Bojat će klupe, žardinjere, koševe za smeće…

1 min read
- Ovu aktivnost organizira Proni Centar u suradnji sa školom Ruđerica u sklopu manifestacije Hrvatska volontira 2024. koja traje od 22.-25. svibnja.

– Želiš učiniti nešto korisno za zajednicu i pritom upoznati druge mlade? Pridruži nam se u volonterskoj akciji koja će se održati u petak 24. travnja od 10:30-12:30 u dvorištu Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića Osijek – objavio je Info centar za mlade u Osijeku, a najavljujući i pozivajući na volontersku akciju Uljepšajmo Ruđericu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Organiziramo volontersku akciju u kojoj ćemo, zajedno s učenicima Škole, bojati klupe, žardinjere i koševe za smeće te urediti dvorišta škole. U ovoj aktivnost sudjelovati ce dvije studentice Indiana University iz Amerike.  Sav potreban materijal za rad je osiguran kao i osvježenje. Ukoliko nam se želiš priključiti klikni na link za prijavnicu na mrežnoj stranici Info centra. Svaki volonter dobit će upisane volonterke sate u volonterku knjižicu – dodaju i nastavljaju…

– Ovu aktivnost organizira Proni Centar u suradnji sa školom Ruđerica u sklopu manifestacije Hrvatska volontira 2024. koja traje od 22.-25. svibnja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Ova akcija dio je aktivnosti “Zajedno možemo više” koja je financirana kroz program Europske snage solidarnosti te dio projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Foto: Pixabay (ilustracija)