22. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijani Slavonac: Na parkingu dodao gas, ‘zašlajdrao’, a kamenje ‘izbubetalo’ drugi auto!

1 min read
...došlo do proklizavanja kotača i udara kamenja u parkirani osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjaka - objavila je policija.

‘Nagrada’ je stigla u obliku ‘noćenja bez doručka u hotelu bez zvjezdica’. Policija je ovog 33-godišnjaka odvela k sebi, u posebnu prostoriju, na noćenje, do otriježnjenja. Nije on možda odveć bio pijan, ali je, navodi policija, postojala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja i stoga je ‘spremljen na hlađenje’, a protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, objavila je policija. Evo što je ‘majstor’ napravio…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– U subotu 25. svibnja 2024. oko 19.50 sati u mjestu Brestovac u Ulici baruna Trenka na parkiralištu, 33-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,44 promila upravljao osobnim automobilom, prilikom kretanja s mjesta naglo je povećao brzinu kretanja te je došlo do proklizavanja kotača i udara kamenja u parkirani osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjaka – objavila je policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)