22. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kružni tok ili ‘vražje kolo’!? Slavonac pijan vozio ‘u krug’, ‘našao’ metalnu ogradu…

1 min read
...zbog neprilagođene brzine kretanja u kružnom toku izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom automobila udario u zaštitnu metalnu ogradu.

Kružni tok nekada zna pojedinima biti i dalje ’10-krug pakla’, ‘vražje kolo’…, a posebno se nezgodnim pokazalo pijan ići ‘u krug’. Alkohol i vožnja ne idu, točka. – U Slavonskom Brodu, dana 25. svibnja, oko 20.30 sati, na raskrižju Ulice Osječke, Nikole Zrinskog i Ksavera Šandora Đalskog (kružni tok) dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač – objavila je policija i dodala o čemu je riječ…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 66-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 2,14 promila alkohola u organizmu), zbog neprilagođene brzine kretanja u kružnom toku izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom automobila udario u zaštitnu metalnu ogradu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su 66-godišnjaka priveli i zadržali u policijskoj postaji na otriježnjenju, te protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – objavila je policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)