19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dozvolu nema, registraciju nema, ali pijan je vozio traktor, do udara u auto na cesti…

1 min read
44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja...

– U utorak 4. lipnja 2024. oko 19.25 sati u Požegi u Ulici Šeovački put, 44-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao neregistriranim traktorom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 38-godišnjakinja – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

A ondje mu je ‘društvo pravio’ još jedan ‘heroj ulice’…

– U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.20 sati u mjestu Ferovac, policijski službenici su u prometu zatekli 53-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Pixabay (ilustracija)