18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Igor Delač ima novi ljetni hit, nabijen pozitivom – Svaki dan Dobar dan!

2 min read
S bogatim glazbenim naslijeđem i brojnim hitovima iza sebe, Igor Delač nastavlja širiti pozitivu i radost kroz svoju glazbu kojom redovito osvaja radijski eter i vrhove top lista

Foto: Youtube (screenshot)

– Igor Delač objavio je novi ljetni singl “Svaki dan Dobar dan”, vedru i radiofoničnu pjesmu koja će zasigurno osvojiti srca brojne publike i slušatelja širom zemlje. Pjesma odiše pozitivom i optimizmom te slavljem svakog trenutka života. Zarazna  melodija osvaja na prvo slušanje, a reggae ritam poziva na opuštanje, zabavu i ples. Pozivamo Vas da podržite ovu pozitivnu priču i sa svojim čitateljima podijelite veselje i radost koju donosi pjesma “Svaki dan Dobar dan” – objavio je njegov PR tim, a mi se još možemo samo složiti, jer Delač zaista ne pjeva o problemima, ne pjeva o nevoljama, već poziva da ovo ljeto, a i inače, živite samo ‘pozitivu’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Glazbeni aranžman kombinira moderne pop zvukove s tradicionalnim elementima, stvarajući univerzalni hit koji će se vjerujemo svidjeti širokoj publici. Pjesmu potpisuje Igorov stalni autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za radiofoničnu i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan mladi producent ZETZ.  Igorov jedinstven vokal pjesmi daje dodatnu dubinu i autentičnost i na slušatelje prenosi veselje i optimizam. S bogatim glazbenim naslijeđem i brojnim hitovima iza sebe, Igor Delač nastavlja širiti pozitivu i radost kroz svoju glazbu kojom redovito osvaja radijski eter i vrhove top lista – dodaju.

– Pjesma “Svaki dan Dobar dan” je moj način gledanja na svijet, ujedno i prilika za podsjetnik ljudima da svaki dan može biti dobar, ako ga tako i doživimo. Želio sam stvoriti nešto vedro i pozitivno, što će podići raspoloženje i donijeti osmijeh na lica onih koji ju slušaju. Moji dragi prijatelji i autori Hit Factory i ovaj put su uspješno pročitali moje misli i pretočili ih u pjesmu. Vjerujem da glazba ima moć promijeniti naš pogled na svijet i nadam se da će “Svaki dan Dobar dan” biti pjesma koja će ljudima pružiti trenutke radosti i inspiracije. Svima je poznata izreka “kako zračiš, tako i privlačiš”. Zato dragi ljudi, budite pozitivni i optimistični, okružite se pravim ljudima i uživajte u životu, jer život nema reprizu. Svaki dan živite punim plućima, kao da je posljednji.  Neka Vam svaki dan bude stvarno dobar dan – rekao je Delač.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Poslušajte pjesmu i pogledajte spot…

Foto: Youtube (screenshot)