14. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Osijeku: Prije 7 dana, u rano poslijepodne, pokušao lišiti života dvojicu, metalnom palicom…

1 min read
- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela - zaključuje DORH.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

– Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1985.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela ubojstva u pokušaju iz čl. 110. u vezi s čl. 34. Kaznenog zakona/11 – objavio je DORH, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Postoji osnovana sumnja da je 28. svibnja 2024. oko 13:30 sati u Osijeku, tijekom verbalne prepirke sa oštećenikom (1959.), u nakani da ga liši života metalnom ga palicom više puta udario u glavu i ruke te ga nastavio udarati i kada je oštećenik pao na tlo pri čemu mu je nanio više ozljeda. Do smrtnog ishoda nije došlo budući da uslijed udaraca nije ozlijeđen vitalni organ.

– Osnovano se sumnja da je neposredno nakon počinjenja prethodno opisanog kaznenog djela, u trenutku kada ga je drugi oštećenik (1967.) upitao zašto udara prvog oštećenika, postupio u nakani da ga liši života odnosno i njega više puta metalnom palicom udario u predjelu glave i nanio mu ozljede. Do smrtnog ishoda nije došlo zbog pravodobno ukazane medicinske pomoći.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela – zaključuje DORH.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)