25. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Smrtno stradao još jedan vozač osobnog prijevoznog sredstva! Policija najavila mjere do kraja godine…

1 min read
Aktivnosti će se provoditi do kraja 2024. godine - objavili su iz PU VSŽ.

U subotu, 8. lipnja oko 15,15 sati u Gunji došlo do prometne nesreće u kojoj je vozač osobnog prijevoznog sredstva zadobio ozljede od kojih je preminuo, pisali smo dan ranije, no policija javlja kako je istog dana, nešto kasnije, u Ceriću smrtno stradao 19-godišnji vozač osobnog prijevoznog sredstva…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Nadalje, u subotu, 8. lipnja oko 21,45 sati u Ceriću, 19-godišnji vozač osobnog prijevoznog sredstva uključivao se u promet kolnika sa kolnog prilaza, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom uslijed čega dolazi do udara u tijelo vozača i osobno prijevozno sredstvo prednjim lijevim dijelom osobnog automobila kojim je upravljao 46-godišnji vozač i vršio radnju pretjecanja s lijeve strane krećući se lijevom prometnom trakom. U prometnoj nesreći vozač osobnog prijevoznog sredstva zadobio je ozljede od kojih je preminuo – objavila je danas policija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– S ciljem dostizanja ciljeva Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa policijski službenici usmjeriti će aktivnosti na vozače na dva kotača, kako bi se spriječio nastao negativan trend događanja teških prometnih nesreća. Aktivnosti će se provoditi do kraja 2024. godine – objavili su iz PU VSŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)