15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek se zahvalio stoperu s 5 sezona i 100 utakmica…

1 min read
U prošloj sezoni u momčadi se našao u 28 ogleda, računajući državno prvenstvo i nacionalni kup dok je zbog ozljede morao propustiti europske nastupe u pretkolima Konferencijske lige...

– Naš je dosadašnji stoper ukupno odradio pet sezona u Osijeku, odigravši okruglih 100 utakmica – naslovio je NK Osijek priopćenje u kojem su objavili kako 31-godišnji Slavko Bralić više nije stanovnik grada na Dravi i član NK Osijek, a pošto mu je s krajem lipnja istekao ugovor i kako će Splićanin potražiti novu sredinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– U prvom razdoblju dolaska u Gradski vrt proveo je kod nas dvije sezone (od 2013. do 2015.), a vratio se u ljeto 2021. i tijekom još tri natjecateljske godine nosio dres jedinog slavonskog kluba u HNL-u. Zanimljivo je istaknuti kako je pritom, računajući sve službene utakmice, nastupio točno 100 puta, na čemu mu svakako treba čestitati jer je to respektabilna brojka. U prošloj sezoni u momčadi se našao u 28 ogleda, računajući državno prvenstvo i nacionalni kup dok je zbog ozljede morao propustiti europske nastupe u pretkolima Konferencijske lige – zaključili su iz NK Osijek želeći mu uspjehe i dalje u karijeri.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)