15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pojačanje na vratima: NK Osijek iz GNK Dinama posudio golmana!

2 min read
NK Osijek će u budućem Nikolinom transferu imati određeni postotak budućeg ugovora - pojasnio je NK Osijek ovaj angažman i aranžman...

Prvi golman U-21 selekcije Hrvatske sada je člank NK Osijek. Nikola Čavlina stigao je na Opus Arenu. Na posudbu iz Dinama, odnosno Lokomotive… – Nakon što je dvije sezone bio vrlo zapažen na vratima Lokomotive, sljedećih godinu dana provest će među Bijelo-plavima. Naime, Dinamo je ovoga ljeta iskoristio i aktivirao otkupnu klauzulu koju je prethodno usuglasio s Lokosima i sada je dogovorena posudba kod nas do lipnja 2025. NK Osijek će u budućem Nikolinom transferu imati određeni postotak budućeg ugovora – pojasnio je NK Osijek ovaj angažman i aranžman, dodajući da je Čavlina imao prošle sezone 35 nastupa i 12 utakmica s ‘clean sheet’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene – rekao je Čavlina, dodajući… – Sigurno svi zajedno želimo ove sezone ostvariti što veći uspjeh. Osobno ću za ovaj klub davati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, kao što sam to činio i do sada u prethodnim klubovima i mislim da neće biti nikakvih problema. Ne sumnjam da ćemo imati što reći i pružiti na terenu i na domaćoj i na inozemnoj sceni.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)