15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO Donna ostala bez naslova, ali cijeli teren i stadion pjevali ‘Happy birthday dear Donna…’

1 min read
Donna je posljednji naslov osvojila lane u meksičkom Monterreyu. Bilo je ovo njezino 13. finale, a u kojem ju je poraza stajala loša iskorištenost prilika za 'break' (3/13).

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić, Osječanka s trenutno 49. pozicije na WTA listi, nije uspjela u svom 13 WTA finalu u karijeri doći do novog naslova. Ostala je danas na četiri ranija naslova, a nakon što ju je u finalu pobijedila 20-godišnja Ruskinja Diana Šnajder (47. WTA) sa 6-3, 2-6, 6-3. Pa ipak, ostat će zapamćeno kako je Donna u finale ušla na svoj 28 rođendan i kako je cijeli teren, svi gledati u njemačkom Bad Homburgu, pjevali njoj u čast – ‘Happy birthday dera Donna’.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Donna je posljednji naslov osvojila lane u meksičkom Monterreyu. Bilo je ovo njezino 13. finale, a u kojem ju je poraza stajala loša iskorištenost prilika za ‘break’ (3/13). Vekić se vratila u drugom setu, njega je osvojila za 34 minute, ali je u trećem mlada Ruskinja nizala ‘gemove’. – Bila si bolja, odigrala si odličan meč i zaslužila si naslov. Nisam očekivala da ću doći do finala. Hvala svima što ste učinili za mene. Osjećala sam se kao kod kuće i uživala. Igranje pred vama, posebno jučer na moj rođendan, to je nešto što neću zaboraviti do kraja života – rekla je Donna Vekić u govoru nakon finala.

Pogledajte video…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Foto: Grad Osijek (arhiva, ilustracija)