15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Oduzete dozvole, pijan, ravno kroz crveno na semaforu…

1 min read
Po zaustavljanju vozila, policijski službenici su obavljenim nadzorom utvrdili kako je 50-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,29 g/kg alkohola...

– Policijski službenici PP Vinkovci su 5. srpnja oko 19,15 sati u Ulica Ruđera Boškovića u Vinkovcima, zaustavili vozača osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka, koji je prethodno na križanju sa Ulicom Matije Gupca, gdje se prometom upravlja uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima, prošao na upaljeno crveno svjetlo – javlja policija i nastavlja…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Po zaustavljanju vozila, policijski službenici su obavljenim nadzorom utvrdili kako je 50-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,29 g/kg alkohola u krvi te za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

– Vozač je isključen iz prometa, a zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uz naredbu mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Za počinjene prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozaču će biti uručen prekršajni nalog s izrečenom ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 2950 eura i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Foto: Pixabay (ilustracija)