15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Istekla mu vozačka, odbio alkotest, sletio sa ceste i oštetio tri vozila! A drugi u pol’ Osijeka s 1,88…

1 min read
- Vozaču, koji se odbio alkotestirati, istekla je vozačka dozvola 2022. godine. Četrdesetdvogodišnjak je nakon svega smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– U Đurđancima se jučer oko 23,15 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Četrdesetdvogodišnjak sa šireg područja Đakova upravljao je neregistriranim osobnim automobilom te je uslijed proklizavanja sa zadnjim kotačima sletio s kolnika kojom prilikom je oštetio tri parkirana vozila – objavila je policija, dodajući…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Vozaču, koji se odbio alkotestirati, istekla je vozačka dozvola 2022. godine. Četrdesetdvogodišnjak je nakon svega smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.300 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

– U Osijeku se jučer oko 12 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Šezdesetšestogodišnji vozač osobnog automobila iz Osijeka uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 1,88 promila alkohola u krvi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.040 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova – zaključuje se.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)