15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Roša preuzeo juniore NK Osijek!

2 min read
Osijek se umnogome oslanja na kadar iz svoje Škole i svima koji smo svojedobno prošli takav put posebno je drago zbog toga - rekao je Rupnik.

Jedan od ponajboljih osječkih veznjaka ikada, jedan od prvoh koji su napravili iz Osijeka inozemnu karijeru, kojem su izraelske tribine skandirale, postao je trener juniora NK Osijek. U školu nogometa na Opusu stigao je Davor Rupnik, Roša kako ga zove pola Osijeka.

Tomislav Radotić je prešao u stručni stožer prve ekipe, kod talijanskog trenera, a juniore je poveo u nove pripreme i novu sezonu Davor Rupnik, objavio je NK Osijek.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Dakako da je Roša poznat navijačima Bijelo-plavih iz vremena kada je bio naš standardni prvotimac u veznom redu tijekom devedesetih godina. Profesionalnu je igračku karijeru započeo u Gradskom vrtu i za Osijek odigrao 185 službenih utakmica. Jedno je kraće vrijeme tijekom 2013. bio i šef stručnog stožera, da bi nešto kasnije u HNL-u vodio i Cibaliju. Sada je na Opus Arenu stigao iz NK Belišće – objavio je NK Osijek, a Roša poručuje…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– NK Osijek je bio i ostao moj klub. Veliko mi je zadovoljstvo vratiti se među Bijelo-plave, a posebno na odgovornoj dužnosti trenera juniora, odnosno naših mladih igrača od kojih se uvijek očekuje da barem neki među njima u perspektivi postanu prvotimci i imaju značajnu ulogu u najboljem sastavu. Znam što se od mene u tom smislu očekuje, pričao sam s ljudima koji vode sportsku politiku i spremno se prihvatio posla. Naravno da sam maksimalno motiviran, a to očekujem i od svih igrača koje ću sa svojim suradnicima imati na raspolaganju. Od prvog radnog dana startamo ozbiljno i svi će se imati priliku nametnuti i pokazati što i koliko mogu. Osijek se umnogome oslanja na kadar iz svoje Škole i svima koji smo svojedobno prošli takav put posebno je drago zbog toga – rekao je Rupnik.

Foto: NK Osijek (screenshot)