15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Jedan poslodavac studentima po satu i do 8,48

3 min read
Prijavite se putem linka do 2.8.2024. Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Posjetite posao.hr i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Studente (m/ž) i Radnika u restoranu (m/ž) za rad u restoranima na više lokacija u Hrvatskoj. Satnice su između 5,45 i 8,48 €, uz plaćeni liječnički pregled, uniformu, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske s radnim mjestom u Osijeku. Posao uključuje stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, a kandidati trebaju biti spremni za rad na terenu, pouzdani, odlučni i imati vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osijeku, pokrivajući područje čitave države. Nudimo primamljivu fixnu plaću, dodatne bonuse, osiguran smještaj, službeno vozilo, laptop i mobitel, te kompletnu obuku posla. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Osijeku – Gacka Park. Hervis nudi fleksibilno radno vrijeme (20, 30 ili 40 sati tjedno), redovitu isplatu plaća, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, te posebne pogodnosti za zaposlenike, uključujući testiranja proizvoda i sudjelovanje na sportskim događajima. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

Wax d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Odgovornosti uključuju terenski rad, s radom na određeno i stalno, u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tražimo pouzdane i odlučne kandidate sa spremnošću za rad na terenu (11 dana) i vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Future Machines d.o.o. traži Montera poljoprivrednih strojeva (m/ž)za rad u Osijeku, Osječko-baranjska županija. Traži se osoba s minimalno završenom srednjom školom (3 ili 4 godine), bez obzira na radno iskustvo. Radni odnos je na neodređeno, u punom radnom vremenu.

Prijavite se putem linka do 2.8.2024. Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)