15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pješke preko autoceste! Udario ga automobil, a onda u drugoj traci preko tijela prešao kamion!

2 min read
Tijelo nepoznatog pješaka potom je odbačeno na desnu prometnu traku, preko kojeg je prešlo teretno vozilo pulskih registracija...

– Dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku je, u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Kutina, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 10. srpnja 2024., oko 22:00 sata na autocesti A3 u smjeru Zagreba, kod Novske – objavio je DORH danas o prometnoj nesreći prethodnog dana…

– Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo kada se nepoznati muškarac kao pješak kretao autocestom i počeo prelaziti kolnik uslijed čega je na njega naletjelo osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin (1987.), a potom je na njega naletjelo teretno vozilo na drugoj prometnoj traci. 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– Postaja prometne policije Kutina, u suradnji s ovim državnim odvjetništvom, provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, a državno odvjetništvo je izdalo naloge za provođenje dokaznih radnji – zaključuje se.

O svemu se ranije oglasila i policija, još detaljnije…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA


– U srijedu, 10. srpnja oko 22 sata, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na području Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Do nesreće je došlo kada je za sada nepoznata muška osoba u svojstvu pješaka, prelazila kolnikom, uslijed čega je u njega udario automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 36-godišnjak. Tijelo nepoznatog pješaka potom je odbačeno na desnu prometnu traku, preko kojeg je prešlo teretno vozilo pulskih registracija kojim je upravljao 57-godišnjak. Tijelo muškarca je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

– Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke. Policija će o ovoj prometnoj nesreći Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Foto: Pixabay (ilustracija)