22. rujna 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Lucija Baban sama sebi čestitala ‘rođoš’ na Instagramu! Čestitamo i mi

1 min read
lucija baban

Nije to bio ni kratak ‘post’, a još manje fotografija za ostaviti čovjeka ravnodušnim …

Lucija Baban, poznata osječka influencerica na Instagramu, sestra poznatije glumice Katarine Baban, inače fitnes trenerica sa ‘specijalizacijom’ ‘bootybuilderice’, napisala je intimnu čestitku, ali objavila i jednako dobru ‘fotku’ …

  • Draga Lucija, sretan ti rodjendan!
    Ponosna sam na tebe sto si nakon godina borbe sa svojim demonima pobijedila sve njih redom i izrasla u zenu kakva si uvijek zeljela postati. Samouvjerena ali ne samodopadna, hrabra ali i dalje njezna i ono najbitnije- sto si postala svjesna svoje vrijednosti i izborila se za svoj mir.
    Stogod da ti je zivot donio, ponosna sam sto nisi skidala osmijeh s lica i sto nisi izgubila onu djecju razigranost i znatizelju, i sto si se prema svima oduvijek odnosila s postovanjem (cak i prema onima koji ga nekad nisu bili vrijedni).
    Hvala ti sto napokon pazis na sebe, sto redovito papas, sto si zavoljela sve svoje nesavrsenosti (NAPOKON!) i shvatila da si covjek od krvi i mesa i da nista nije bitnije od zdravlja i srece. U ovoj godini zivota zelim ti da budes nasmijanija nego u prosloj, da se okruzis ljudima s dobrom energijom, a sve energetske vampire ostavis u 27. (da, imam 28, izgledam kao da imam 19, mama, tata- hvala na dobrim genima).
    Volim te, Ja. (da, zamijenila sam slike jer mi je rodjendan i jer sam vaga neodlucna… i mogu sta hocu danas haha) – napisala je Lucija Baban.

Čestitamo i mi.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments