20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Biljana Borzan se s poda Skype-om javljala u HTV-ov program

1 min read
biljana borzan

“Preko @skype se javljam za HRT” – napisala je na Instagramu, uz objavu fotografije, hrvatska i osječka europarlamentarna zastupnica, SDP-ovka Biljana Borzan, a u čemu je, uz poruku ususret novom Zakonu na europskoj razini, zapravo vrlo zanimljiva činjenica kako se snašla i javila sjedeći s poda, a mobitel namjestila nasuprot sebe na omalenom stolu.

Rekli bi, ni Europi ne teku med i mlijeko 😉

No, šalu na stranu, Biljana Borzan tehnološku novotariju uživo javljanja u TV program uz pomoć omalenog uređaja, mobitela, iskoristila je opetovano naglasiti važnost trajnosti uređaja i Zakona kojim će EU onemogućiti proizvođače da ‘tempiraju’ kvar po isteku jamstvenog roka.

“Kad usporedimo uređaje koji su rađeni 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća, neki od njih sigurno rade i danas. Danas kad je tehnologija znatno uznapredovala, uređaji ne traju duže od nekoliko godina koliko imaju jamstvo. To je kod mnogih naših sugrađana stvorilo sumnju da je ugrađen neki program koji potiče kvarenje. Je li tomu tako – trenutno je u fazi ispitivanja. Kupovanje novih aparata košta. Isto tako je neodgovorno prema okolišu” – napisala je Borzan.

Foto: Instagram

Facebook Comments