29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Od danas Dječji tjedan u Dokkici: Sadnja cvijeća, priprema kolača, izrada narukvica …

1 min read
dijete vrt cvijet

Dječji tjedan u Udruzi Dokkica tradicionalna je manifestacija koja se održava u prvom cijelom tjednu listopada. Dječja osječka kreativna kućica Dječji tjedan obilježit će radionicama i druženjem od srijede 9.10. do petka 11.10. od 17 do 20 sati.

Program je besplatan i nisu potrebne prijave.

U srijedu posjetite Dokkicu i uživajte u društvenim igrama za koje nam ne trebaju ekrani i ne ljutite se! U 18 sati uprljajte svoje ruke i zasadite koji cvijet. U Kreativci ćete od 19 sati moći svojim prijateljima izraditi narukvicu prijateljstva ili možda karticu ukrašenu prešanim cvijećem za vama dragu osobu.

Zasladite se u četvrtak na radionici pripreme kolačića koji se ne peku, a nakon toga ulovite dobar osjećaj u 18 sati – na zabavan način naučite prepoznavati svoje emocije. Malo iza 19 sati spustite se u podrum na jedan Jam Session s našim glazbenicima iz Dokkice i okušajte se u sviranju instrumenata.

U petak izradite svoj mobil – umjetničku instalaciju koja se pokreće. Poslije toga postanite znanstvenici na jedan sat i posjetite Dječji labos.

Za kraj tjedna, družite se s nama u dvorištu – zagrnite se dekicama, ispecite sljezov kolačić i poslušajte najljepše priče i bajke.

Tekst: Dokkica

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments