2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Bezobrazluk: Krađa u čekaonici KBC-a, na pultu mjenjačnice… Lažni profili…

2 min read
Jedna je žena 'izbunarena' u čekaonici u KBC Osijek, a drugoj je 'teta' iz mjenjačnice pokupila 'lovu' s pulta, nakon što je ova otišla zaboravivši novac.
bolnica kbc osijek

Lopovi vrebaju svaku priliku. To je jasno. Ali, ništa im nije ‘sveto’. Jedna je žena ‘izbunarena’ u čekaonici u KBC Osijek, a drugoj je ‘teta’ iz mjenjačnice pokupila ‘lovu’ s pulta, nakon što je ova otišla zaboravivši novac. Ima još… Evo priopćenja policije …

DRSKA KRAĐA

Početkom veljače ove godine, nepoznati počinitelj je u čekaonici bolnice u Osijeku iskoristio gužvu i nepažnju 62-godišnje državljanke te istoj iz torbice ukrao više stotina kuna. 

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

KRAĐA U MJENJAČNICI

U popodnevnim satima 12. studenog ove godine, 57- godišnja djelatnica mjenjačnice  u Osijeku ukrala je sa pulta više tisuća kuna koje je 54-godišnja hrvatska državljanka, nakon promjene valute, ostavila s novčanikom.        

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

KRAĐA IZ OSOBNOG AUTOMOBILA

U  noći 01. na 02. studenoga ove godine, nepoznati počinitelje je 31-godišnjem hrvatskom državljaninu u Dardi, iz parkiranog i otključanog osobnog automobila ukrao više stotina kuna i bankovnu karticu.

Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

 NEDOZVOLJENA UPORABA OSOBNIH PODATAKA

Nepoznati počinitelj  je na društvenoj mreži izradio lažnu Internet stranicu trgovačkog lanca s ciljem prikupljanja osobnih podataka građana. Na stranici je objavio atraktivnu nagradnu igru na koju se jučer, 13. studenoga prijavila 58-godišnja hrvatska državljanka. S društvene mreže dobila je uputu da radi preuzimanja nagrade dostavi osobne podatke i fotografiju svoje osobne iskaznice, što je i učinila. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

Foto: Facebook (ilustracija)

Facebook Comments