21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Ana Mitar, ‘Legica u šetnji’ moderator za A1 na Reboot Infogameru – Danas udarni dan!

2 min read
U Zagrebu se održava 8. po redu Reboot Infogamer, 'gaming' sajam i festival nevjerojatnih razmjera, ponajveći u svijetu, a kojeg bez iznimke, svih dana održavanja, obiđe približno 80.000 posjetitelja...
ana mitar

“Gospoja moderatorica A1 press konferencije za novinare na Reboot Infogameru. Lagano opipavanje pozornice i zagrijavanje za petak, subotu i nedjelju”, napisala je Ana Mitar na Instagramu, inače poznata ‘Legica u šetnji’ autorica razgovora s brojnim poznatim Osječanima, otkrivajući svoju ulogu posljednjih dana, a od otvorenja središnjeg europskog, jednog od ponajvećih i svjetskih ‘gamerskih’ događanja u godini, što se u Zagrebu održava ovaj tjedan i vikend. Naime, ona je moderatorica Lan Finala 4. sezone A1 adria lige

U Zagrebu se održava 8. po redu Reboot Infogamer, ‘gaming’ sajam i festival nevjerojatnih razmjera, ponajveći u svijetu, a kojeg bez iznimke, svih dana održavanja, obiđe približno 80.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske, pa tako i Osijeka. Paviljone Zagrebačkog velesajma, uz svo dužno poštovanje knjigama i Interliberu, sljedećih je dana jednako brojno pohodila i pohodi ‘pobožno’ čitava ‘legija’ poznavatelja, ali i zainteresiranih za ‘gamerske’ novitete, kakve će imati prvi puta priliku vidjeti u Hrvatskoj. Dolaze brojni ‘developeri’, očekuju se i brojne nagrade za posjetitelje s dvaju pozornica, a na kojima će se uprizoriti i najveće regionalne Youtube zvijezde. Ukratko, traje spektakl kakvog Hrvatska organizacijski nema niti u jednoj drugoj ‘industriji’. A moderira ga, jednim dijelom, i naša Osječanka!

Infogamer mjesto je na kojem je ponuda igara i platformi veća no igdje na jednom mjestu, a uz to vlo često i bitno povoljnija no drugdje. Pred posjetiteljima su i ‘gaming’ turniri… Paviljonima ‘tutnji’ sjajna glazba, svjetla privlače pozornost sa svakog od mjesta izlagača, a unatoč brojnosti, organizacijski manevri osiguravaju dovoljan komfor ostavljanjem odjeće na čuvanim mjestima, osvježenjem, toaletima… Vrlo često ćete vidjeti kako paviljonima hodaju ‘zvijezde iz igrica’, vješto prerušene osobe u omiljene likove svakog ‘gamera’.

Zaključno, citiramo službenu stranicu…

Više od 200 izlagača, na površini većoj od 20.000 m2, sa preko 900 igraćih jedinica, finale najveće regionalne esport lige – A1 ADRIA LIGA powered by ESL, Indie Games Festival i bezbroj dnevnih giveawaya! – piše organizator.

Foto: Instagram

Facebook Comments