3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: 4 TENORA sinoć raspjevala Gradski vrt!

1 min read
Poveo je 'družinu' Đani Stipaničev, a uz pjesmu, šale i dobrog 'show-a' nije manjkalo niti jednom od preostale trojice - Marku Pecotiću, Vladimiru Gariću i Filipu Hozjaku. Imali su i posebnu gošću, Kristinu Owais.

Bilo je tu talijanske kancone, opernih arija, popularnih skladbi, dalmatinske pisme… Sinoć u Gradskom vrtu ansambl 4 Tenora raspjevao je dvoranu, više tisuća onih koji su svojim ulaznicama, kupovinom istih, učinili plemenitu stvar.

Poveo je ‘družinu’ Đani Stipaničev, a uz pjesmu, šale i dobrog ‘show-a’ nije manjkalo niti jednom od preostale trojice – Marku Pecotiću, Vladimiru Gariću i Filipu Hozjaku. Imali su i posebnu gošću, Kristinu Owais.

Izvedbama operne arije „Nessun Dorma”, zatim Gibonnijeve i Oliverove „Cesarice“ i Cocine „Vilo moja“ te glasovitih „Funiculi Funicula“, „Chitarre Romane“, „Grande Amore“, „Canzone per te“ i drugih prelijepih pjesama oduševili su sinoć Osijek.

Inner Wheel klub Osijek, bio je organizatorom ovog koncerta, a čija su se skupljena sredstva usmjerila Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ u opremanju dodatnih prostora na njegovoj izmještenoj lokaciji u Briješću za prihvat novih korisnika poludnevnoga boravka za osobe s intelektualnim teškoćama koje su starije od 21 godine.

Facebook Comments