2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Hajduković: Milanović nudi Hrvatsku okrenutu budućnosti, a Grabar Kitarović i Škoro nude prošlost

2 min read
Milanović nudi Hrvatsku okrenutu budućnosti, a oba kandidata HDZ-a Grabar Kitarović i Škoro – nude prošlost. Ne zaboravite da je glas za Škoru ili Grabar Kitarović ujedno i glas za ljude iz prvih redova njihovih skupova.
hajduković sdp milanović

Na konferencije za medije koje je danas održala Županijska organizacija SDP-a Osječko-baranjske županije predsjednik organizacije Domagoj Hajduković pozvao je sve birače da izađu u nedjelju na birališta, te je istaknuo:

Hrvatska danas je Hrvatska u kojoj nije provedena niti jedna reforma, Hrvatska u kojoj građani nemaju povjerenje u institucije, posebno sudove, Hrvatska u kojoj je korupcija uobičajena pojava, Hrvatska anarhije i bezakonja, jednom riječju Hrvatska HDZ-a.

Želimo mijenjati ovakvu Hrvatsku, a promijene mogu početi već ovu nedjelju, na predsjedničkim izborima. Za takva promijene potrebna nam je pomoć svih naših građanki i građana koju nam mogu u tome pomoći s najjačim oružjem koje imaju u demokraciji svojim glasom.

Zbog toga je važno izaći na izbore 22. prosinca jer samo tako možemo osigurati normalnu, pristojnu i europsku Hrvatsku. Izbor je jasan – normalna Hrvatska koju predstavlja Milanović ili Desno i Desnije.

Milanović je jedini kandidat centra i lijevog centra koji može početi mijenjati ovakvu Hrvatsku. Između Kolinde Grabar Kitarović i Miroslava Škore nema nikakve razlike, pogledajte samo prvi red u Lisinskom na skupu Škore, pa to je prvi red s inauguracije Kolinde Grabar Kitarović od prije 5 godina.  Isti ljudi, ista lica, samo drugi kandidat! Suština je ista – HDZ-ova Hrvatska.

Ne smijemo dopustiti da Hrvatska ode u mrak ekstremne desnice i populizma. Ne smijemo dopustiti da sramote Hrvatsku. Ne smijemo dopustiti da pobijede laži i lopovluk.

Ovo nisu izbori između Milanovića, Grabar Kitarović i Škore, ovo su izbori između dvije Hrvatske: Otvorene, znatiželjne, progresivne, jednom riječju, normalne europske Hrvatske i nazadne, koruptivne, zatvorene i populističke Hrvatske.

Milanović nudi Hrvatsku okrenutu budućnosti, a oba kandidata HDZ-a Grabar Kitarović i Škoro – nude prošlost. Ne zaboravite da je glas za Škoru ili Grabar Kitarović ujedno i glas za ljude iz prvih redova njihovih skupova. Zbog toga izađite na izbore i birajte normalnu Hrvatsku sa stavom.“

Tekst i foto: Priopćenje SDP

Facebook Comments