19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Završili ‘šoping’!? Valjda Vam je ostalo kuna!? Počinju sniženja 27.12.

1 min read
Još pokoja trgovina radi, ali one nesnosne gužve otpije par sati su gotove. Ali, taman kada ste mislili da je 'šoping' za Vama, kreće nova runda, odmah nakon Božića, 27. prosinca.

Šoping gotov!? Gužve usljed ‘šopinga’ – završene su! Badnjak je i nacija je uglavnom kod kuće, na toplom. Još pokoja trgovina radi, ali one nesnosne gužve otprije par sati su gotove. Ali, taman kada ste mislili da je ‘šoping’ za Vama, kreće nova runda, odmah nakon Božića, 27. prosinca.

Od 27. prosinca svaka kuna u Portanovi vrijedi više. Sezona velikih popusta i službeno započinje 27. prosinca! I tada je idealno vrijeme posjetiti svoju omiljenu ‘shopping’ destinaciju i obnoviti svoju garderobu – piše i podsjeća Portanova, a kako 27. prosinca kreću tradicionalna sniženja nakon Božića.

– Savršeni zimski kaput, čizme, haljine, hlače, džemperi, torbe i drugi modni dodaci po pristupačnim cijenama čekaju vas u brojnim trgovinama u Portanovi. Tu su i odlične ideje za maštovite poklone za sve prigode – od rođendana, vjenčanja, zaruka, useljenja, novogodišnjih poklona, krstitki i slično – pišu i dodaju…

– Znamo da ne moramo podsjećati, ali još samo nekoliko dana preostalo je i do najluđe noći u godini. Možda ste već isplanirali gdje će dočekati 2019. godinu, ali znate li što ćete obući?  Iskoristite početak sezonskih sniženja i kupite si baš ono što ste si dugo željeli, ali sada po povoljnijoj cijeni. Vidimo se u Portanovi! – zaključuju iz ponajvećeg ‘šoping’ centra istočno od Zagreba.

Tekst:OsijekExpress.com & Portanova

Foto: Pixabay (ilustracija & Portanova

Facebook Comments