15. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čestit i blagoslovljen Božić – želi Vam premijer Plenković! I Puljiću i Bozaniću!

2 min read
Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građanima.
andrej plenković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građanima.

“Ususret radosnom kršćanskom blagdanu Božiću, s posebnom pažnjom njegujemo vrijednosti obiteljskog zajedništva, solidarnosti, razumijevanja i mira, koje su temelj hrvatskog društva.

Neka nam svima duh Božića, blagdana mira i radosti, bude ohrabrenje da nastavimo graditi prosperitetnu zemlju vodeći računa o dostojanstvenom životu svakog hrvatskog čovjeka. Uime Vlade i osobno, svim vjernicima u Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić!“

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, zadarskome nadbiskupu mons. Želimiru Puljiću.

“Preuzvišeni oče nadbiskupe,

Vama, svim biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima Hrvatske biskupske konferencije uime hrvatske Vlade i osobno želim radostan i blagoslovljen Božić!

Božić je blagdan obiteljskog zajedništva, mira i nade. Neka Vam radost Kristova rođenja podari ustrajnost, snagu i mudrost u obavljanju pastoralne zadaće u promicanju dobra za Domovinu i svakoga čovjeka.”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku i kardinalu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom.

“Uzoriti gospodine kardinale,

radost Božića učvršćuje nas u zajedničkim nastojanjima da društveni i gospodarski napredak Hrvatske bude prožet osjećajem za svakoga čovjeka.

Neka Vam radosna poruka Kristova rođenja donese nadahnuća u molitvama za hrvatsku Domovinu i osnaži Vas u daljnjem požrtvovnom zauzimanju za dobrobit hrvatskog naroda.

Vama, svim biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije uime hrvatske Vlade i osobno želim čestit i blagoslovljen Božić”.

Foto: Facebook

Facebook Comments