1. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Lov’ na Osječanku postala svjetska atrakcija!

1 min read
Veliko priznanje za organizaciju utrke 'run up', iliti Osječanka 250, stiglo je iz New Yorka - javljaju organizatori utrke.
djevojka stepenice

Veliko  priznanje za organizaciju utrke ‘run up’, iliti Osječanka 250, stiglo je iz New  Yorka – javljaju organizatori utrke, koja se prvi puta ove godine uprizorila u tzv. crvenom neboderu pokraj ‘Supera’, a gdje su trkači morali svladati sve stepenice do vrha zgrade.

Direktor TOWER RUNNING ASSOCIATION, Michael Reichetzede rangirao je utrku 16 OSJEČANKA 250, dodijelivši joj faktor ’40’ i kategoriju ‘R’, čime je utrka dobila pravo upotrebe logotipa TWA na reklamnim materijalima i u predstavljanju utrke, svakako na medalje za pobjednike i sudionike.

S tim rangiranjem  utrk je ušla u grupu 200 svjetskih utrka, dobila 167. mjesto u svijetu i postala zanimljiva svjetskim neboderskim trkačima.

Za sljedeću utrku, koja će se održati 7. studenoga 2020. godine, službeno je dodana i nova utrka pod nazivom CHICAGO 18O:11×16 katova=176  katova .

Nakon održavanja utrke u 2020. godini organizaori se nadaju kako će Osječanka 250 biti među 100 svjetskih neboderskih utrka.

Foto: Pixabay (ilustracija) & Organizacija utrke

Facebook Comments