29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pijani za volanom: Jučer Čak 7-oro ‘braće i sestara po alkoholu’ u OBŽ

2 min read
pivo automobil alkohol pijanaca

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je jučer u 20,30 sati u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 49-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,10 grama po kilogramu.

U Ivanovcu, u 08,00 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozačici 27-godišnjoj hrvatskoj državljanki iz Ivanovca utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,60 grama po kilogramu.

U  Osijeku, u 19,30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču 48-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,03 grama po kilogramu. Vozač je uhićen, sukladno Prekršajnom zakonu.

U Višnjevcu, u 20,30 sati, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 23-godišnji hrvatski državljanin iz Višnjevca. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,57 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Na lokalnoj cesti 44023 (Tiborjanci-Bocanjevci) u 21,40 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila 43-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Belišća utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu.

U  Velimirovcu, u 22,30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila 55-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Osijeka utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,94 grama po kilogramu.

U Osijeku, u 22,55 sati, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila  43-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,32 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu

Facebook Comments