21. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

GISKO poziva: “Mala knjiga velikih promjena”

2 min read
Igor Čerenšek mag. psych. osnivač je i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni trening. Igor je bio sudionik Olimpijskih igara u Ateni 2004 te član plivačke reprezentacije dugi niz godina
gisko

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek danas, u petak, 17. siječnja 2020. godine, s početkom u 18.00 sati organizira predstavljanje knjige pod nazivom “Mala knjiga velikih promjena” autora Igora Čerenšeka mag. psych. Predstavljanje će se održati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

U knjizi “Mala knjiga velikih promjena” svaka promjena i svaka odluka dolaze s obrazloženjem te konkretnim savjetom i akcijom kako odluku provesti u djelo. Ova knjiga, stoga, nije za čitanje, već́ je priručnik koji potiče na djelovanje. Sastavljena je od odluka nekoliko stotina ljudi koji žele svoj život živjeti sretniji i zadovoljniji sobom.

Knjiga je podijeljena u tri poglavlja koja predstavljaju tri važna odnosa u našim životima. Odnos sa sobom, odnos s drugima i odnos sa životom. Svaki od tih odnosa obilježava naš život i utječe na nas, pa su tako i odluke koje živimo i ulaganja koja dajemo u te odnose presudne za kvalitetu našeg života i osjećaj sreće i ispunjenosti u svakodnevici.

Igor Čerenšek mag. psych. osnivač je i vlasnik zaštićenog brenda Mentalni trening. Igor je bio sudionik Olimpijskih igara u Ateni 2004. te član plivačke reprezentacije dugi niz godina. Za vrijeme studija u SAD-u započeo je sastavljanje koncepta Mentalnog treninga te ga je od 2008. godine počeo primjenjivati u svom radu sa sportašima i svima ostalima koji žele ostvariti vlastitu izvrsnost. Danas Igor radi sa sportašima, menadžerima, glumcima, pustolovima i s domaćim i stranim tvrtkama kao predavač i motivacijski govornik.

Tekst: GISKO, Foto: Google Street View (screenshot)

Facebook Comments