15. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kći putnice iz prevrnutog autobusa: Vozač im je viknuo “Držite se”!

1 min read
U autobusu je, naime, bila i 62-godišnja žena iz Josipovca, a koja je putovala k sinu, snahi i unucima. Prošla je bez težih posljedica u prevrtanju autobusa... - potvrdila je kći putnice.
autobus screenshot swr.de

Otkrili smo kći putnice koja se našla noćas u nesretnom autobusu, prevrnutom na njemačkoj cesti usljed jakog vjetra…

U autobusu je, naime, bila i 62-godišnja žena iz Josipovca, a koja je putovala k sinu, snahi i unucima. Prošla je bez težih posljedica u prevrtanju autobusa… – potvrdila je kći putnice.

– Mama je natukla ruku. Imala je puno sreće s obzirom na to da su ipak sletjeli s ceste. Što je bio uzrok teško je reći, iako mama kaže i da joj se činilo da je brzina možda bila nešto veća u odnosu na vremenske uvjete. Vozač je uspio zadržati pribranost i u jednom trenutku je povikao putnicima: Držite se, slijećemo! Trajalo je to svega nekoliko sekundi. Mama se uplašila, kao i ostalih 7 putnika. Vrlo brzo su došle sve hitne službe, pa i Hitna pomoć koja je ozlijeđene prevezla u bolnicu gdje im je ukazana pomoć – veli nam kći 62-godišnje žene, dodajući kako je jedna žena imala napad panike, ali i to je dobro prošlo, a gospođa iz Josipovca je u Laufenu kod svojih.

Foto: Screenshot, Swr.de

Facebook Comments