22. ožujka 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Osječani stoje u redu da bi darovali krv!

1 min read

FOTOGRAFIJAMA NA FACEBOOK-U OSJEČKI CRVENI KRIŽ POSVJEDOČIO JE VELIKOM ODZIVU GRAĐANKI I GRAĐANA OSIJEKA NA DARIVANJE KRVI. DARIVANJE UPRAVO TRAJE NA TRGU LAVA MIRSKOG. OSJEČANI STOJE U REDU DA BI DAROVALI KRV.

– Ovo je Osijek! Akcija dobrovoljnog davanja krvi za krvnu grupu 0 je u tijeku. Tu smo do 13 sati. – napisali su iz Crvenog križa.

Inače, organiziramo izvanrednu akciju za dobrovoljne davatelje krvi ISKLJUČIVO krvne grupe 0 koja će se održati u nedjelju 19. travnja u vremenu od 9 do 13 sati u GČ Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 – javili su iz Crvenog križa Osijek, dodajući… Molimo sve darivatelje krvne grupe 0 da se odazovu na ovu akciju kako bismo nastavili spašavati živote naših sugrađana. Sve ostale dobrovoljne davatelje krvi i one koji to žele postati pozivamo na akciju koja će se održati u četvrtak 23. travnja od 9 do 11 sati u Esseker centru u Osijeku – nastavljaju iz Crvenog križa. Sve akcije dobrovoljnog davanja krvi održat će se uz najviši higijenski standard u prostorima akcija te uz strogo pridržavanja mjere osobne udaljenosti.

A Osijek je odgovorio! Bravo!

Foto: Facebook (Crveni križ)

Facebook Comments