14. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jedan ‘njuškao’ po dvorištu, drugi ukrao ladicu blagajne, polog, 450 kutija cigareta…

1 min read
Ako gospodarstvo i stoji zbog pandemije koronavirusa, lopovi 'rade'...
policija

Jedan je lopov u petak ‘njuškao’ po tuđem dvorištu nakon provale dvorišnih vrata, drugi ‘opelješio’ trgovinu u Višnjevcu. Ako gospodarstvo i stoji zbog pandemije koronavirusa, lopovi ‘rade’…

PROVALIO U KUĆU

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 58-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina počinio kazneno djelo teška krađa u pokušaju.

U petak, 17 travnja, oko 18 sati, u Banjalučkoj ulici u Osijeku, 58-godišnjak provalio je dvorišna ulazna vrata obiteljske kuće u izgradnji vlasništvo 32-godišnjeg hrvatskog državljana iz Osijeka. Počinitelj je nakon obilaska dvorišta i prostorija kuće odustao o daljnjeg počinjenja kaznenog djela ne ukravši ništa.  

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

KRAĐA CIGARETA IZ TRGOVINE

U noći s 17. na 18. travnja, u Ulici Josipa Kozarca u Višnjevcu, nepoznati počinitelj provalio je o prodavaonicu mješovite robe vlasništvo tvrtke iz Varaždina.

Iz prostora blagajničkog pulta i prodajnih polica nepoznati počinitelj ukrao je metalno kućište ladice blagajne s novčanim pologom, više od 450 kutija raznih vrsta cigareta i nekoliko 50 gramskih pakiranja duhana.

Tvrtka iz Varaždina oštećena je za više od 10000 kuna. Tragamo za nepoznatim počiniteljem.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments